De Kunst van Netwerken

Nieuwe alinea

INTERESSE OM LID TE WORDEN?

WIIFY? Of tewel: What's In It For You?


  • Jaar lidmaatschap vanaf de eerste van de komende maand;
  • 10x een bijeenkomst per jaar, waarvan 3x per alleen met de leden en 7x waarbij er (tegen betaling) ook gasten aan kunnen sluiten;
  • De nodige interactie het hele jaar door op social media (zowel LinkedIn als Instagram);
  • Profiteer als lid van de vele aanbiedingen;
  • Kan je een keer niet? Stuur een vervanger;
  • Interview op bedrijvenpagina op LinkedIn;
  • Liesbeth Kasperink en alle leden als ambassadeur voor jouw onderneming!

Investering voor HEEL jaar:
€1.995 (ex btw)


Tevens word je toegevoegd aan twee groepsapps,
te weten:

  • De praktische groep, waarbij alleen de beheerder, relevante info kan delen;
  • De zoekvragen app, hierbij kan je tussendoor zoekvragen delen. 


**Branche exclusiviteit geldt voor een lidmaatschap. Gasten zijn altijd welkom om 1x aan te sluiten, lid worden uit dezelfde branche als de leden? Dan is er overleg met degene die lid is. Zolang de branche nog niet lid is, mag je maximaal 3x als gast aansluiten. 


Optioneel, tegen meerprijs: Elk kwartaal een ontbijtsessie bij Element Offices in Almere (+ 1x extra, dus in 2024 5x)


Ontbijtsessies

Investering gastdeelnemers?


De Kunst van Netwerken organiseert 10 keer per jaar een bijeenkomst.

3x per jaar uitsluitend voor de leden, maar
7x per per jaar kunnen tegen betaling ook gasten zich aanmelden.

Dit kan tot maximaal 3x,, mits de branche nog niet lid is. Anders gaat dit in goed overleg. Een gast mag altijd 1x aansluiten, ongeacht welke branche.

Contact

Mogelijkheden om je aan te melden als gast:

  • Dinsdag 27 februari 16:00 tot 21:00 uur, met Business Coach:
    Eugène Kuisch als spreker en een diner bij De Golfclub in Almere.
  • Maandag 25 maart 11:30 tot 16:00 uur, lunchebijeenkomst bij Van der Valk Almere, zie de agenda voor meer info.

  • *Genoemde prijzen zijn ex btw, inclusief eten, drinken en inspiratie sessie.


Vragen?

Stel ze hier!

Share by: